Suksesshistorier og presseomtale

Sukker.no har blitt omtalt flere ganger i media, og vi får stadig positive tilbakemeldinger fra våre brukere. Mange sier de har funnet seg en kjæreste gjennom vårt system, og det overrasker oss ikke. Vi vet det fungerer!

Henvendelse fra pressen kan gjøres via support@sukker.no.

Sukker har det mest effektive sjekkesystemet noensinne. Prøv oss du også!

31. Fullklaff med en super mann ...Vi mailet i 2-3 mnd før vi møtes, og det var kjemi fra første stund. Vi møttes til middag en onsdag, superhyggelig !! 4 uker etterpå var vi kjærester. Matchen var i utg. punktet på 90 tallet.

mvh java
32. For snart 8mnd siden traff jeg en gutt på Sukker og vi ble kjærester :) Vi er fremdeles kjærester og har det veldig bra! Etter en tid traff jeg vennene hans, og det viser seg da at vi er 4 par i den gjengen som har funnet hverandre gjennom Sukker!
I tillegg til dette har jeg selv to kollegaer som har truffet blink gjennom Sukker... Så nå anbefaler jeg alle single venner og venninner å melde seg på Sukker, for jeg og 11 av mine venner kan vel ikke ta feil? :)

Sukkerhilsen fra shiny-happy-people :)

33. takk Sukker :-) dere gjorde så jeg fikk treffe odin62. vi er blitt kjærester, og koser oss som bare d :-)takk igjenn. takk til dere alle . ønsker dere et fredfylt godt nytt år.

Hilsen stjerna68
34. Hei til dere her på Sukker. Vi er to storm forelskede som har funnet hverandre nettopp på¨denne siden. Selv om det er nesten 60 mil mellom oss har ikke dette vært noe hinder. Vi har brukt all tid og resusser på hverandre. Vi er nå forlovet og flytter sammen i nærmeste fremtid. Så en kjempe takk til dere. Hilsen Torbremn og Linett.
35. Tror jeg har funnet mannen i mitt liv nå på nett :-)
36. Jeg meldte meg inn for en liten stund siden, etter en halv time hadde jeg truffet ei jente fra Tromsø, hvor jeg bor, som jeg fikk kontakt med, avtalte date med og det ble full klaff, kjempegod kjemi og nå får vi ikke nok av hverandre, et mirakel, spør du meg :-)
37. Hei,
Traff en jente på Sukkerfesten for to ganger siden. Vi er kjærster og jeg håper det vil vare lenge. Det er derfor ikke aktuelt å fornye medlemsskapet nå.

MVH
Travelboy

38. Jeg vil gjerne takke dere fra det dypeste i sjelen min for at dere arbeider med det her. Hadde det ikke vært for sånne fantastiske personer som dere som utvikler et helt genialt konsept som det her, hadde jeg aldri vært oppmerksom på noe av det vakreste jeg har sett... Etter snart en måned har Moaw og jeg, Tjopp, tilbrakt så mye tid sammen som vi kan, og klarer aldri å vente en dag uten å snakke sammen i telefonen eller se hverandre=) Ho er så herlig!

Jeg har aldri vært så inderlig forelsket før i hele mitt liv!! Hun er ubeskrivelig nydelig og spesiell, og er alt for meg.. Jeg er så glad i henne at det virker som om jeg lever i en annen verden...

Så nok en gang,takk...

39. Jeg og Morten fant hverandre på Sukkerfest 18.februar 06 og er fremdeles sammen.

Vi skal ferie jul ilag og har blitt samboere.

40. Dere gjør en flott jobb og dere gjør den med varme og menneskelighet. Mitt forhold til Sukker er blitt mer enn bare et abonnement. Jeg føler at dere bryr dere på ordentlig!

Riktig god jul til dere alle!

Hilsen Lars