Suksesshistorier og presseomtale

Sukker.no har blitt omtalt flere ganger i media, og vi får stadig positive tilbakemeldinger fra våre brukere. Mange sier de har funnet seg en kjæreste gjennom vårt system, og det overrasker oss ikke. Vi vet det fungerer!

Henvendelse fra pressen kan gjøres via support@sukker.no.

Sukker har det mest effektive sjekkesystemet noensinne. Prøv oss du også!

41. Hei!

Jeg har truffet en helt fantastisk gutt via Sukker. Han har kallenavnet Puls77, og var i utgangspunktet ikke særlig seriøs mht Sukker (akkurat som meg). Vi ønsket kun å teste tjenesten begge to, uten for store forhåpninger.

18. august var jeg inne på Sukker, hvor jeg fikk sansen for et par av guttene på listen min. Jeg skrev en rask melding til Puls77, hvor jeg også oppga mitt mobilnummer. Dagen etter fikk jeg sms fra Pål, som igjen resulterte i en telefonsamtale på over en time. Dagen etter møtes vi, og siden da har vi vært sammen både dag og natt.

Pål er alt jeg ønsker hos en gutt, derfor er jeg svært takknemlig for tjenesten til Sukker. Vi hadde nok aldri truffet hverandre hvis ikke det hadde vært for Sukker, dessuten har vi en så bra match at alt stemmer helt perfekt hele tiden! Dette er unik!

Jeg er nå meget positiv til Sukker, og anbefaler stedet til alle jeg kjenner.

Snakket nettopp med Pål, som har samme tanker om Sukker som meg. Takk for muligheten jeg fikk til å møte en fantastisk gutt!

Takk!
Nina (Redaktør)
 

42. Har truffet ei dame her inne og trenger ikke lenger være medlem :-)
43. Har funnet et hyggelig menneske her inne som vaemer ens føleser.
Hilsen ei som vil videre.
44. Hei
Jeg møtte en flott mann på siste Sukker-fest på Månefisken. Vi har blitt kjærester, og har vært nærmest uatskillelige siden.

Mvh
Elci

45. Takk for hjelpen! Og ja, jakten har vært vellykket, det er derfor jeg vil deaktivere/slette meg:)

Så takk:)

46. Fra: Squiggly
For fire måneder siden introduserte dere meldingsmulighet på Sukker. Jeg tok kontakt med nr. to på min liste (jeg er nummer en på hans). I dag har vi vært kjærester i fire måneder, og det går strålende. Mistenker at jeg har funnet mannen i mitt liv og er superhappy. Så tusen takk. Det tok noen forsøk, men det funker så bra med den nydelige gutten jeg fant via dere. En gang til - takk!
47. Hei,
Takk for en flott fest. Kan godt tenkes jeg deltar igjen fordi folk ikke er redde for å snakke med hverandre i en slik setting!

Et par uker ett kommer denne
Kommer nok ikke på neste fest, jeg tok opp kontakten med en av de jeg traff på festen 30.oktober likevel (bare litt treg). Med godt resultat. Det varer ennå... Hadde score på 91.

48. Jeg har da funnet en mann. :-) Jeg visste hvem han var fra før, men det var på disse sidene vi fant tonen.

Hilsen Chania

49. Hei!
Jeg var på fest den 30. oktober. Der traff jeg han som i dag er kjæresten min. Det var en bra match, 93, og kjemien stemmer perfekt :) Må bare si som paret i Jakten på kjærligheten (Bonderomantikk): Den beste og fineste julegave jeg fikk i år var en kjæreste. Lykke til videre med et morsomt og vellykket prosjekt.
Mvh Gabi
50. Satt en dag på jobb og hadde lite å gjøre. En singel kollega var også på vakt. Han hadde hørt at Sukker.no er en seriøs kontaktformidler, så vi melde oss inn begge to. Da jeg kom på jobb noen dager senere hadde jeg fått en email på Sukker. Superskummelt, men morsomt. Mannen hadde fått 94 i score med meg. Jeg ble invitert på den franske ambassade, på den franske nasjonaldagen. Dette ble kjempekoselig og det viste seg at vi har mye til felles.

Reiselyst er en av interessene, så vi har allerede hatt en fantastisk uke i London sammen. Vi har planlagt flere reiser og høsten ser ut til å bli veldig koselig. Takk for god hjelp fra dere. Vi reklamerer som bare det til andre single. Fortsatt god sommer!

Hilsen Marianne