Suksesshistorier og presseomtale

Sukker.no har blitt omtalt flere ganger i media, og vi får stadig positive tilbakemeldinger fra våre brukere. Mange sier de har funnet seg en kjæreste gjennom vårt system, og det overrasker oss ikke. Vi vet det fungerer!

Henvendelse fra pressen kan gjøres via support@sukker.no.

Sukker har det mest effektive sjekkesystemet noensinne. Prøv oss du også!

61. Har nemlig funnet meg gutten i mitt liv gjennom Sukker så nå anbefaler jeg denne siden til alle mine single venner, men for min del er tiden på Sukker over. Takk for svar og en spennende tid på Sukker :-)

Vennlig hilsen Marie-Therese

62. Jeg er blitt kapret av en sukker-mann og vi er blitt glade i hverandre. Til tross for stor avstand. Vi planlegger litt fremtiden, og nyter hverandre. Som to voksne mennesker vet vi nok begge hva som vil fungere og ikke. Vi benyttet sukker til å presentere, både egne interesser, ønsker og oss selv. Videre gav vi hverandre muligheten til å kryssjekke spørsmål både rundt matchtre osv. og som var viktig for den enkelte. Det var deilig å få avklart bak pc.en og ordene, før vi traff hverandre og snakket i telefon. Prosessen fortsatte med telefonkontakt, sms, og til slutt møttes vi på et nøytralt sted. Vi hygget oss virkelig sammen, og neste helg skal vi ha dager sammen ved mitt hjemsted.

Har nå kommet i den situasjon at sukker virker overflødig, og bes slettes fra kartoteket. Uten sukker hadde vi ikke funnet den dimensjonen et annet menneske kan tilføre oss. Det er ikke lett å finne partner i vår alder, men sukker er den jeg på vegne av oss begge vil takke for "funnet".

Hilsen Synnøve

63. Hi Just wanted to tell you that I think the web page is great! I joined this week and today I've been finding my way around the website. It is awesome! good job!

Regards, Philip

64. Takk for hyggelig mail, men jeg siden jeg allerede har funnet min drømmemann hos dere på Sukker har jeg ikke lenger behov for medlemskap!

Takk for hjelpen!
Kristine

65. Fra: perpe
Vi synes Sukker fortjener en stor bukett roser fordi de har ført oss sammen. Vi fikk en god match og var flere ganger inne på hverandres profiler uten å ta kontakt. Vi så også at den andre gjorde det samme. Da vi tok kontakt oppdaget vi fort at matchen som Sukker hadde gjort slett ikke var for god, snarere tvert i mot.

Gjennom de neste dagene og ukene oppdaget vi stadig flere likheter. Etter seks uker med daglig chatting i flere timer av gangen, ble vi enige om å møtes. Avstanden mellom Haugesund og Lillestrøm virket plutselig ikke så lang og var ingen uoverstigelig hindring etter som følelsene vokste. Vi tilbrakte drøyt 2 uker sammen og oppdaget at det vi hadde fortalt om oss selv stemte med virkeligheten, så møtet var over alle forventninger. Vi har selvsagt hatt våre uoverensstemmelser, men disse har vi greid å takle fordi vi begge ønsket det og kunne snakke med hverandre og ikke bare til hverandre. Dette har gjort oss mye tryggere på hverandre og at forholdet vil holde. Planer, drømmer og håp om veien videre har vi felles så nå krysser vi fingrene for at vi greier å takle også de videre uoverensstemmelsene som alltid vil dukke opp i et forhold.

Vi føler oss nå så trygge på hverandre at vi sletter våre profiler. Vi vil ønske lykke til for alle søkende sjeler på Sukker og sender en stor bukett blomster til Sukkers redaksjon.

Takk for oss.
Kaleigh og perpe

66. Nå skal dere få høre!

Jeg har nå surfet vel godt over ett år på noen dating sites, mest bare for nysgjerrighetens skyld. Jeg har ingen erfaring i dette fra før og tenkte at dette måtte være snarveien til suksess. Og det ble det!
Jeg har kun hatt kontakt med en dame før, men det ble aldri noe mer enn noen mailer. Ellers så syntes jeg at jeg hadde det bra også, som singel, så det hendte ikke så mye mer. Jeg stakk innom sidene av og til og jeg ble matched både her og der. Den siste profilen jeg la inn, og som ble liggende til sist (de går ut etterhvert) var den til Sukker.no. Husker ikke engang hvordan jeg kom meg ditt.
Men, i alle fall, så var det da en dame som tok kontakt med meg! Jeg hadde lagt inn et bilde og det gjorde utslaget, for å si det sånn. Jeg så selv ikke på noen profiler uten bilde. Hun dama takket for sist og skrev at hun gjenkjente shorta mi! JEG SKJØNNTE INGENTING!

Nå har det seg slik at jeg gikk på danseskole i samme periode, også en sikker kort for å treffe damer! Jeg hadde gjort dette da jeg var 18, så det visste jeg at kunne bli gøy. Der fikk jeg fast partner å danse med og vi fløy både hit og dit og hadde det flott.

Vi ble også invitert på et Ball, hvor jeg ble begeistret for en av deltagerne. Fikk henne som borddame og følgelig danset en dans med henne. Det skjedde ingenting av interesse mellom oss denne kvelden, spurte ikke om telefonnummer engang. Jeg skjønnte ikke at jeg synes det var noe spesielt med henne!
Slutten av historien er at VI FIKK NAPP BEGGE TO! PÅ FØRSTE FORSØK!!!!!! Vi datet, noe som vi var veldig fremmed for, og spiste på Ekebergrestauranten. Vellykket og nå er vi kjærester! ;=) Det viste seg at hun hadde forsøkt å finne ut hvem jeg var. Vi hadde med andre ord kjemien mange er ute etter, selv om vi ikke var klar over det selv.


SUKKER BRAGTE OSS SAMMEN IGJEN.

FLOTTE SAKER SUKKER!!!!

67. Hei Morten! Vi gifter oss i Spania med 60 gjester 14. september i år. Vi møttes på den første sukkerfesten på gamle studenten for snart tre år siden og har vært forelska siden. Tusen takk! Det er en fantastisk følelse å ha møtt sin sjelevenn :)

Hilsen Kristine og Erik

68. Jeg vil avslutte hos dere,har faktisk funnet meg en kjæreste her hos dere tusen takk for det!
69. Hei dere i sukker!!

Jeg fant min kjære på sukker etter få dager. Traff han etter 1 uke og vi har vært kjærester siden da og det er nå et 1/2 år siden. Måtte lukke profilen min etter 14 dager. Vi har det helt supert, dere har virkelig gjort nytten deres. Har anbefalt dere til andre.

Med vennlig hilsen
hjertis

70. Hei på dere

Da jeg er så heldig å ha truffet mannen i mitt liv(tror jeg)trenger jeg ikke lenger det. Det var ikke på sukker jeg traff han.

Men det bekjentskapet jeg har gjort med siden deres har hvert både seriøst og inspirerende. Hadde mange morsomme kommunikasjoner. Har anbefalt sukker til en veninne, og de er fremdeles på rosa skyer:-)

Lykke til videre og riktig god sommer.
Sommeren begynner nemlig til mandag da jeg starter ferien min tralala:-)

Faksimile fra KK

Tinder er ikke det beste stedet å lete etter en kjæreste

Dersom du ønsker å møte drømmemannen er ikke nødvendigvis Tinder det beste stedet å lete. Selv om drømmemannen tilsynelatende dukker opp og man «matcher», er det slett ikke sikkert han ønsker å møtes ansikt til ansikt. Det er enda mindre sannsynlig at han er ute etter en kjæreste. Sukker.no er ofte et bedre sted å lete etter drømmemannen, da brukerne ofte er eldre og flere søker en kjæreste, sier hun.

Faksimile fra Aftenposten

Matchingsystemet bekreftet

Resultatet av undersøkelsen ga en solid bekreftelse av Sukkers matchingsystem: Parene hadde høye matchtall!

Faksimile fra Teknisk Ukeblad

Slik virker dating på nett

Hva er det som skjer når personer matches i slike systemer? Hvor avansert er teknologien? Og vil kunstig intelligens ta over?

Faksimile fra D2 DN

Datingspillet

En stor arena. En halv million har eller har hatt en profil på Sukker.no, den største norskeide møteplassen for single på jakt etter alt fra en flørt til en livspartner.

Faksimile fra VG+

Min nettjakt på kjærligheten

Sukker.no ble den store vinneren av VG sin nye test av datingtjenester. VG sin egen ekspert på sex-og samliv Ingunn Saltbones skriver: "Sukker er etter min mening den suverent beste nettdatetjenesten. Den har alt du trenger."

Faksimile fra Studenttorget

1 av 4 møter kjæresten på nett

Benedikte traff blink da hun først begav seg utpå sjekkemarkedet. Nettdating har nå blitt den vanligste måten å treffe partneren sin på. Det er en moderne, praktisk, billig og trygg måte å sjekke ut markedet på, og en fin måte å møte folk, fordi du får anledning til å vurdere veldig mange flere «kandidater» enn for eksempel på en fest, på byen eller på jobben"

Faksimile fra Avisen Agder

Superdag i New York-studio

Emilie Omland Grimstad reiser senere i uken til New York for å være med Sukker.no i platestudioet til stjerneprodusentene i Stargate.

Faksimile fra NRK

Gir en god match et godt forhold

Jeg fikk nesten full match på Sukker med forloveden min, men ekspertene i «Bør de gifte seg» advarte om totalt forskjellig personlighet. Nå gifter vi oss.

Faksimile fra Dagbladet

Sukker.no inviterer deg til å gjøre som Ylvis og Rihanna

Vi kan ikke garantere at det blir en hit, men sist gang vi gjorde noe lignende lagde vi «The Fox», sier Stargate-produsent Mikkel Storleer Eriksen til NRK.no.

Faksimile fra Adressa.no

Sukker.no fikk Stargate-date for 435.000

Nå inviterer Sukker.no til audition for å finne ut hvem de skal ha med til New York

Faksimile fra NRK

Betaler 435 000 kroner for studiotid med Stargate

Vi tenker å ha en audition i Oslo hvor noen av de titusener av medlemmene av Sukker.no kan få prøve seg.

Faksimile fra Dagbladet

Blander religion og nettdating

Sukker er den eneste tjenesten som kan sortere fram de som matcher best.

Faksimile fra NRK

Vi vil ha kåtskap og komikk

Når nær annakvart ekteskap ender i skilsmisse er vi tydelegvis ikkje så flinke til å velje partner. NRK tester parforholdet ditt i nytt tv-program.

Faksimile fra NRK

Sukker.no og Sukkerfesten på NRK Puls

NRK.no, 19.mars 2012

Faksimile fra NRK

Tok med seg «blind date» i studio

Vi hadde chattet litt på Sukker.no i forkant, før jeg ba henne med på en date.

Faksimile fra Dagbladet

Ikke vær for ærlig og nøy deg med et halvgodt bilde

Margret Hellebust og Terje Valderhaug møttes gjennom nettdatingtjenesten «Sukker.no» i 2007. Begge mener personligheten blir mer synlig på nett, enn på et trendy utested.

Faksimile fra VG

Våg å elske igjen!

For drøyt to år siden fant de hverandre - gjennom datingnettstedet Sukker.no.

Faksimile fra Dagbladet

Slik finner du drømmepartneren

Dagbladet, 8.juli 2011

Faksimile fra Dagbladet

Jakten på kjærligheten

Venninegjengen mener sukkerfesten/singelfesten er en ekstem, men enkel måte å treffe nye menn på.

Faksimile fra Dagbladet

Katteprat skapte søt musikk

Ann og Martin fant tonen da de snakket om kattene sine etter at de fant hverandre på Sukker.no

Faksimile fra Dagbladet

Unngå datingfella

Større utvalg av potensielle partnere, jo vankeligere er det å finne "den rette". Sukker.no er den eneste tjeneste som sortere hvem som passer deg best.

Faksimile fra Dagens Næringsliv

Sukkerbomben

Norge i dag hvor opp mot 30 prosent av alle som blir kjærester, blir det på eller i alle fall ved hjelp av nettet, er altså Sukker.no størst.

Faksimile fra Dagens Næringsliv

Sukker i bitter krangel

Sukker.no mener Match.com villeder når den villedene markedsfører seg som størst.

Faksimile fra Dagbladet

Surfet i mål

Nå skapes det flest kjærestepar på internett. Kristin og Hans Kristian traff hverandre på Sukker.no

Aftenposten

Søker kjærligheten på singlefest

Aftenposten, 19.juni 2008

Faksimile fra Det Nye

Eldorado for single!

Nå kan du gå på singelfest der en datamaskin har regnet ut hvem du passer best sammen med!

Dagbladet 02. September 2006

Farlig flørt

Christina og Mats har ingen betenkeligheter med å gifte seg i forelskelsesrus. De møtte hverandre på Sukker.no

NRK P1 31. August 2006

[LYD] - Pepper og pasjon

NRK P1, 31.august 2006

Aftenposten 22.05.2006

18 passende, unge menn

Aftenposten, 22.mai 2006

Klikk.no 21. April 2006

De singles sukkerparadis

Om noen små timer vil parketten slites av feststemte danseløver, og lokalet vil myldre av 300 mennesker i flørtehumør.

Woman 4. April 2005

Mannen i ditt liv - er han nærmere enn du tror?

Sukker.no har hjulpet flere "bare gode venner" til å finne hverandre.

Dagbladet 20. September 2004

Kjærlighet - med datahjelp

Flørting på internett er i ferd med å ta helt av. Flere hundre tusen brukere er registrert.

Dagbladet 16. September 2004

Singel-Møyfrids mannejakt

Møyfrid og søsteren Susanne pløyer seg gjennom havet av single festdeltakere. Nå kan jakten på en kjæreste starte.