Suksesshistorier og presseomtale

Sukker.no har blitt omtalt flere ganger i media, og vi får stadig positive tilbakemeldinger fra våre brukere. Mange sier de har funnet seg en kjæreste gjennom vårt system, og det overrasker oss ikke. Vi vet det fungerer!

Henvendelse fra pressen kan gjøres via support@sukker.no.

Sukker har det mest effektive sjekkesystemet noensinne. Prøv oss du også!

81. Jeg har funnet en kjæreste her og ønsker derfor å slette profilen min nå.

Ellers bra sider dere har laget. Har hatt noen hyggelige dater også.

sun36

82. Hei.Etter 6 mnd på chatten,bestemte vi oss for at vi skulle treffe hverandre ,og de ble helmatch.

Takk for at det finnes en så lettvin og trygg måte og komme i kontakt med andre single på.Så dette blir nok den lykkeligste sommeren jeg kommer til og oppleve.Ha en riktig god sommer og takk for at dere gjorde dette mulig for meg.

Hilsen sommer 07

83. Traff "mannen i mitt liv" kort tid etter at jeg logget meg inn som bruker av Sukker.

Hilsen Anonymine

84. Hei!

Jeg trenger ikke lenger noe medlemskap i sukker, for jeg har funnet verdens beste kjæreste - nettopp gjennom sukker. :-) Et svært bra konsept :-)

Hilsen "kengumamma"

85. Hei Dere i Sukker! ;)

Jeg var så heldig å finne kjærleiken gjennom en som kontaktet meg på Sukkersiden!

Keep up the Good Work!
Mvh Nebulah og Hjertis

86. Hei..
Jeg tviler på at jeg kommer på festen, for jeg har møtt en fra sukker som jeg tror kan være mannen for meg.
Lykke til med festen.
87. Fra: Goya Hei Sukker, jeg har deaktivert min profil, for jeg har funnet min drømmemann. Her, på Sukker.

Jeg har så lyst til å dele min glede med der. Fra 27.april og til i dag har vi en hel bok med mail, med chatting og vi har brukt hele denne helgen sammen. Der var han, Mannen i mitt liv.

Så takk igjen, og lykke til videre. Hilsen Goya

88. Takk for det. Men jeg la flid i min profil, var aktiv, hadde mange treff og til slutt ble det full klaff med norges vakreste kvinne, Avilia. Takk
89. Hi Just wanted to tell you that I think the web page is great! I joined this week and today I've been finding my way around the website. It is awesome! good job!

Regards, Philip

90. Jeg er blitt kapret av en sukker-mann og vi er blitt glade i hverandre. <>p Til tross for stor avstand. Vi planlegger litt fremtiden, og nyter hverandre. Som to voksne mennesker vet vi nok begge hva som vil fungere og ikke. Vi benyttet sukker til å presentere, både egne interesser, ønsker og oss selv. Videre gav vi hverandre muligheten til å kryssjekke spørsmål både rundt matchtre osv. og som var viktig for den enkelte.

Det var deilig å få avklart bak pc.en og ordene, før vi traff hverandre og snakket i telefon. Prosessen fortsatte med telefonkontakt, sms, og til slutt møttes vi på et nøytralt sted. Vi hygget oss virkelig sammen, og neste helg skal vi ha dager sammen ved mitt hjemsted.

Uten sukker hadde vi ikke funnet den dimensjonen et annet menneske kan tilføre oss. Det er ikke lett å finne partner i vår alder, men sukker er den jeg på vegne av oss begge vil takke for "funnet".

Hilsen Synnøve