Personvern

Sukker, et konsept som utvikles og driftes av Warm Systems AS, gir deg muligheten til å registrere en personlig profil som matches mot de andre profilene på Sukker.no. For å skjerme ditt privatliv, vil du når du logger deg på som bruker på Sukker, få en virtuell identitet som kjennetegnes av et kallenavn. Under utfyllingen av din profil beskriver du så en rekke av dine egenskaper og gir en del andre opplysninger om deg selv (alder, høyde og kjønn). Opplysningene vil være tilgjengelige for de andre brukerne i mer eller mindre kamuflert form. Opplysningene brukes til å finne hvem du passer best med. Personlige opplysninger som e-post og navn er ikke tilgjengelig for andre brukere.

For å kontakte deg krever vi en gyldig e-postadresse. Av sikkerhetsgrunner loggfører vi IP-adresse din og bruksmønster på siden.

For pålogging kreves det et passord som vi krypterer med vilkårlig nøkkel. Dette passordet kan ikke hentes ut igjen. Skulle du glemme passordet sendes det en resetlink til e-postadresse oppgitt i profilen din. Velger du å bruke Facebook som pålogging hentes navn, alder, epost, kjønn og bilde fra Facebook. Disse kan du senere endre under din profil.

I profilen din kan du valgfritt velge å oppgi interesser, posisjon på kart eller fylke, beskrivende tekster og bilder. Disse er ikke med i matchingen, men kun som opplysning til de som besøker profilen din. Kun innloggede profiler kan besøke profilen din, og du kan velge om bildet ditt skal være synlig for brukere som ikke er innlogget.

Geo-lokasjon lagres hvis enheten din støtter dette og du gir tillatelsen. Geo-lokasjonen kan også brukes til å vise avstand til andre profiler med 500m intervall. Andre brukere kan ikke vite hvor du oppholder med mer nøyaktighet enn 500m. Ønsker du ikke Geo-lokasjon kan tillatelsen slås av i din enhet.

Beskyttelse av personopplysninger

For å beskytte våre brukere vil personopplysninger som navn, e-post, geo-lokasjon og IP-adresse aldri bli tilgjengelig for andre brukere eller videreformidlet til utenforstående. Det eneste unntaket er dersom vi blir pålagt dette av en lokal domstol, eller annen juridisk myndighet. Sikkerheten er ivaretatt ved at våre servere er lokalisert hos en av Norges mest seriøse og sikreste leverandører av servertjenester.

Sukker er på ingen måte involvert i aktiviteter som innebærer salg, videreformidling eller annen uautorisert bruk av din personlige informasjon. Ved å oppgi din personlige informasjon til oss, og ved å bruke vår tjeneste, sier du deg inneforstått med våre regler og betingelser for bruk som er beskrevet i denne teksten og i våre bruksvilkår.

Ikke-sensitiv informasjon

For å kvalitetssikre våre produkter gjør vi statistiske analyser av profilbesvarelsene, samt samler informasjon over web-trafikken. Denne informasjonen vil aldri settes i forbindelse med den enkelte bruker, og har følgelig ingen konsekvenser for deg.
I forskningssammenheng kan dataene anonymiseres slik at de kan trygt deles med andre uten at personopplysninger deles (navn, kallenavn,e-post, IP, geo-lokasjon, bilder og tekster blir fjernet).

Om det å kontakte deg per e-post

Sukker forbeholder seg retten til å bruke e-postadressen din til de formål som du gjennom avkryssing av varseltyper på tjenesten har sagt ja til. Vi vil også kunne bruke e-posten for å svare på henvendelser du har gjort til oss, til å formidle deg informasjon og til å bekrefte mottak av e-post du kan ha sendt til oss, eller dersom vi av en eller annen grunn trenger å kontakte deg. Sukker vil aldri sende ut spam eller bruke databasen til å hjelpe andre i dette. Spam er i denne sammenheng definert som masseutsendelse av uønskede e-postmeldinger brukt til markedsføring. E-post som markedsfører Sukkers aktiviteter vil kunne bli sendt ut til alle medlemmer.

Kredittkortopplysninger

Når du betaler via tjenesten, er du sikret at Sukker eller andre nettsteder ikke får tilgang på ditt bankkonto- eller kredittkortnummer. Sukker lagrer ingen kredittkortsensitiv informasjon, men bruker kjente aktører som Payex, Klarna, Apple eller Google og henviser til de respektive tjenesters personvernregler.

Informasjonskapsler eller "Cookies" og sporing

For å kunne logge deg inn på Sukkers sider må du ha skrudd på cookies-funksjonen i din private nettleser. Ved hjelp av "Cookies" identifiserer våre servere din datamaskin slik disse kan gjenkjenne hverandre. Hvis det oppstår problemer med dette vil du få beskjed om å godta cookies.

Besøk på dette nettstedet registreres som anonym informasjon av Google, Facebook og Amplitude. Informasjonen brukes til statistisk måling og analyse for å forbedre nettstedets funksjonalitet. Når du besøker Sukker.no vil vi også kunne rette reklame til deg på andre sider om Sukker.no.

Innsyn i dine persondata

Skulle du ønske innsyn i dine persondata kan du logge deg på Sukker og se på relasjonsparametre, tekster og bilder du har valgt å legge inn. For å få logg over IP adresser og bruksmønster tilknyttet din profil kan du kontakte databehandler under. Henvendelsen må komme fra e-postadressen benyttet på profilen.

Sletting av profildata

Hvis du ikke bruker din profil vil den deaktiveres automatisk etter 3 eller 6 måneder. Som deaktivert vil din profil ikke være synlig for andre brukere. Du kan også selv velge når som helst å deaktivere profilen din. Ettersom det er normalt å deaktivere og aktivere profilen igjen noen ganger, holdes profilen din og de relaterte data lagret inntil du ber om at den slettes på en e-post til: support@sukker.no.

Misbruk av bilde / identitet

Hvis noen har misbrukt ditt bilde eller identitet på tjenesten må du kontakte support@sukker.no. Vi vil vurdere profilen og tiltak som sletting eller utestengelse. Ved misbruk anbefaler vi at du anmelder misbruket slik at Politiet kan begjære innsyn og straffeforfølgelse av den skyldige.

Databehandler ansvarlig i Warm Systems AS er Morten Berg ( mnb@warmsys.com)

Du har også rett til å klage til Datatilsynet hvis du mener at det er brudd på personvernloven.

Les også våre brukervilkår.