Profilhjelp på Sukker

Inger i Sukker.no

Siden 2011 har Sukker hjulpet sine medlemmer med å forbedre profilen. Vi har mottatt mengder av positive tilbakemeldinger på økt respons som følge av endringene vi foreslår.

Inger som jobber hos oss er dyktig til å se hva som mangler for at en profil skal kunne tiltrekke seg riktige folk. Hun har jobbet med Sukkersystemet fra innsiden, og har selv erfaring med bruk av tjenesten. Fokuset hennes er rettet mot tekst og tekstanalyse, samt bildene som kanskje er de viktigste brikkene for å øke ytelsen til profilen.

For å finne ut hvor skoen trykker for den enkelte vil Inger, i tillegg til å studere profilen, også ha tilgang til statistisk informasjon fra Sukkersystemet. Dette sier en del om hvordan den enkelte gjør det i forhold til de andre, og bør ikke undervurderes.


Ting som blir gjennomgått

  • Dine profiltekster og forbedring av disse.
  • Ditt profilbilde og forbedring av det.
  • Dine albumbilder og forbedring av disse.
  • Fortelle hvordan profilen din gjør det i forhold til "konkurrentene" og hva som kan forbedres.
  • Diskutere din bruk av relasjonsprofilen, hvordan det påvirker interessen for din profil og hva som kan gjøres bedre.

Slik gjør du det

  1. Meld deg på ved å betale under.

  2. Inger kontakter deg med informasjon om hvordan du laster opp bilder du vil ha vurdert.

  3. Du mottar så en grundig gjennomgang av profilen din med hensyn på hva som er bra, dårlig og hvordan den kan forbedres. Hun vil også diskutere hvordan den ligger an statistisk i forhold til andre profiler og komme med anbefalinger om hvilke bilder du bør velge.

Påmelding

Testperson: Fredrik 36 år

«Jeg synes det var veldig nyttig å få et "nøytralt" perspektiv på profilen - det er lett å se seg blind på det man har skrevet og glemme at det ikke er jeg som er målgruppen. Nå har jeg ganske tykk hud, og føler heller ikke at kritikken din var hard i det hele tatt. Noen endringer foreslo du jo, og jeg er ikke uenig i noen av dem. :-)

Takk for konstruktiv kritikk »