Matchliste og avansert søk

En liste til begjær!

Rangeringslisten er kjernen i Sukker systemet. Til grunn for listen ligger en matchberegning basert på svarene til profilens 70 gjennomarbeidete - og nøye utvalgte spørsmål. Spørsmålene er både tradisjonelle og tidløse, men også mer moderne og utfordrende enn det du har sett tidligere. De omfatter alt fra interesser, verdier og personlighet til stabilitetskritiske parametere som roller, sjalusi, seksuelle preferanser og mellommenneskelige særtrekk.

Finne den rette date

Uhyre presis match

I motsetning til de andre e-dating systemene benytter vi en komplisert beregningsmetode som gjør oss i stand til å sortere alle dine titusenvis av potensielle partnere etter matchtallet dere får sammen. Listen er beregnet og klar allerede noen få minutter etter at din profil er fylt ut. Vi har flere ganger sett at allerede eksisterende kjærester har fått hverandre på topp. Dette har skjedd selv når det har blitt matchet blant så mange som 2400 av motsatt kjønn. Et hav av positive tilbakemeldinger, kjærestepar, giftemål og svært mange fornøyde brukere taler for seg.

Matchtallet

Matchtallet, som går fra 1 til 100, sier både noe om sannsynligheten for at kjemien er god, men vel så mye noe om sannsynligheten for at forholdet skal vare hvis kjemien først ER god. Det er derfor vi også matcher på fest. Hvis du får under 70 poeng vurderer vi matchen som så dårlig at det ikke er interessant for deg. Ingen med score under 70 vil derfor bli vist i din matchliste.

Avansert søkemulighet

Avansert søkemulighet

Sukker har en svært omfattende søkemotor der du kan søke på de fleste tenkelige parametere, alle de 70 profilspørsmålene er selvfølgelig med i tillegg til ting som: Kjønn (mann eller kvinne), alder, høyde, geografisk bosted (også avstand fra deg i kilometer), interesser, kroppsfasong med mere.

Bli medlem gratis nå!