Sukker topper igjen!

Over 10.000 har på kort tid funnet en leilighet i Sukkerbyen vist under. Klikk på bildet så kan du zoome deg langt inn! Hvis du får en leilighet du også, vil ditt vindu lyse sammen med de 7000-8000 andre som er online om kvelden! Sukkerbyen er lagt til vakre Bergen der vi trolig har tatt det mest fantastiske nattbildet noensinne. Hele 900 bilder av 24 megapiksler er sydd sammen til et utrolig flott 22 gigapiksler stort bilde! Mange leiligheter er allerede tatt, men du finner fortsatt mange godbiter. Kos deg!

Flash player mangler!

Du må ha flash 10 eller nyere.

Nyeste versjon av Flash Player kan lastes ned gratis her: http://get.adobe.com/flashplayer/

Bilde av kjøkkenet ditt

Vis din stil

Du kan velge mellom et stort antall stiler på rommene i leiligheten din. En kuliss er dermed skapt for en kul, levende presentasjon av deg og hva du liker. Er du en svulstig type? Går du for det minimalistiske? Hvor mange artikler har du på badet? Når du viser av deg selv blir det mer interessant å besøke din profil .

Bilde av kjøleskapet ditt

Yummy!

Mye morsomt er lagt til. Drømmepartneren din kan blant annet se hva slags mat du har i kjøleskapet, hva slags bøker du liker og ikke minst se dine favorittyoutubes på Tv'en! Det blir som en liten reise. Hvilke type partner du foretrekker kan du også vise for å forberede de som er nysgjerrig på deg.

Skap din egen historie

Din egen historie

Er du en av dem som har mer å fare med enn litt tekst og noen bilder? På MyStory kan du lage ditt eget show og med videoer, bilder og tekster får du utløp for dine kreative sider. Om folk liker din story vil den rankes hot og flere vil se den. Du trenger altså ikke være er Brad Pitt eller Angelina for å vise mange at du er smidd i en god smie! Lykke til.

Bli medlem gratis nå!