Suksesshistorier og presseomtale

Sukker.no har blitt omtalt flere ganger i media, og vi får stadig positive tilbakemeldinger fra våre brukere. Mange sier de har funnet seg en kjæreste gjennom vårt system, og det overrasker oss ikke. Vi vet det fungerer!

Henvendelse fra pressen kan gjøres via support@sukker.no.

Sukker har det mest effektive sjekkesystemet noensinne. Prøv oss du også!

1. Her kommer en solskinnshistorie vi har fått fra Sukkerklumpene Snicket og Swan:

Swan og jeg møtte hverandre første gang på Sukker i desember. Vi skrev med hverandre litt til å begynne med, men snart hadde vi begge behov for å lære hverandre å kjenne, mer enn i brevs form. Samtalene på telefonen ble raskt ganske lange, og vi bestemte oss for å treffes i Oslo en kald lørdag i januar. Vi ønsket å møte hverandre på annen måte enn sittende overfor hverandre ved ett bord så vi gikk tur i skogen. Etter en times tid i skogen, ble det en tre og en halv times kaffekopp hjemme hos Swan. Etter dette sendte vi sms og hadde lange telefonsamtaler hver dag. Da vi traff hverandre kort tid etter, sa det rett og slett bare "pang". Vi er voksne med livserfaring på hver vår kant, og vi er begge skjønt enige om at vi har truffet den vi har lett etter en god stund. Vi har det nesten uvirkelig godt sammen - har nærmest identisk behov for åpenhet, varme, omsorg og omtanke for hverandre - vi nyter virkelig dagene sammen. Nå ser vi frem til å oppleve glede både sammen og med våre venner og familier. Vi minner hverandre nærmest daglig på hvor utrolig heldige vi er - vi føler det som om vi har truffet hver vår "innertier" i livet.
Vi ønsker med disse ord å takke gjengen i Sukker for at de gav oss muligheten til å treffes, og ser gjerne at vi inspirerer andre til ikke å miste motet i sin søken etter "den rette" - vi klarte det utrolig nok, og unner alle det samme. :-)
I matchtall hadde vi 92 poeng, men hun hadde tatt alt for lettvint på spørsmålene i første omgang, slik at ved felles gjennomgang, viste det seg at vi var enda mer like. Vi ville svart det samme på flere "spørsmål". Hva vi da hadde endt opp med ble ikke sjekket da hun allerede hadde meldt seg ut... :-)

Vi i Sukker kan også meddele fra Snicket at to av hans venninner registrerte seg på Sukker sent i høst etter at han fortalte om sine opplevelser på Sukker og hotellweekenden på Skeikampen. Den ene forlovet seg på nyttårsaften, og hun og kjæresten har blinket ut en dag i august for bryllup. Hun andre bare smiler som en sol ifølge Snicket! Snicket ble for øvrig lagt merke til på Skeikampen både for sine jegerferdigheter (ballongskyting) og sitt lune, koselige og ikke minst takknemlige vesen.
 

2. Jeg er kvinne, over 40, har møtt en flott mann på Sukker! Han er like gammel som meg.
3. Hei!
Etter fem års singeltilværelse i studiebyen med kjærestegaranti begynte jeg å se en smule mørkt på situasjonen. Det hadde vært et flertall gutter på studiet mitt og de sosiale aktivitetene hadde stått i kø. Et bedre sted å få kjæreste kunne jeg ikke tenke meg. Jeg klaget min nød til en venninne, men der var det lite forståelse å hente.

"Jeg skulle nesten ønske jeg var singel igjen!" var svaret jeg fikk. En av hennes venninner hadde nemlig begynt med nettdating på Sukker, og en kveld hadde de sittet sammen og vurdert utvalget. "Tenk så praktisk: Du kan sitte hjemme i sofaen og sjekke gutter!".

Etter å ha latt tanken modne seg litt, registrerte jeg meg på Sukker og fikk min match-liste. Tre måneder senere hadde jeg kjæreste og aldri har vel våren vært søtere! Det hører også med til historien at Sukkerbruken til min venninnes venninne har ført til både ekteskap og stor mage, så det er et imponerende system dere har fått i stand :)
Ane
 

4. En måned tok det. Etter én måned på Sukker sa det pang på første treff med ham som nå er kjæresten min, og denne frøkna ble forelsket for første gang på mange, mange år. Jeg har frekventert et konkurrerende nettsted i et års tid og fått flere venner der, men det var først når jeg fulgte venners anbefaling og prøvde Sukker at det virkelig ble klaff. Vedkommende jeg nå har falt så pladask for forsøkte faktisk å kontakte meg hos konkurrenten for en tid tilbake, men brevet hans druknet blant alle de andre. Sånn kan det gå når det ikke ligger et matchingsystem i bunnen og hjelper til med silingen! Her kom han opp som nummer tre på min liste, med et matchtall på 97, og var dermed ikke til å unngå. Heldigvis! Så jeg vil bare si takk for meg, og takk for hjelpen. Det er vår, jeg er forelsket - og livet er godt å leve.
Hilsen Lucir
 
5. Det er vel litt over 9 mnd siden eg betalte "abonnementsavgift" til Sukker...og uken etterpå så traff eg drømmemannen etter å ha vært medlem hos dere i over 6 mnd.. helt fantastisk..
Hilsen anne
6. Hei!

OK, her kommer et forsøk på en "liten tekst", historien er nemlig ikke så rent liten lenger...

- En torsdag i februar 2006: jeg begynner å chatte med en gutt på samme alder som bodde i Bergen
- Dagen etter bestiller jeg flybilletter til Bergen
- Samme lørdag, to dager etter første ordveksling, er vi mer eller mindre sammen
- I midten av mai flytter han inn til meg i Oslo
- I juni forlover vi oss og setter av dato for bryllup sommeren 2007
- I november kjøper vi rekkehus
- I desemer blir jeg gravid...

...og nå innser vi at bryllup må utsettes, men til gjengjeld kommer et sukkerbarn til verden i september :)

Det er håp for alle! Selv hadde jeg sikkert vært på minst 40 nettdater før jeg traff den rette, og var i ferd med å gi opp. Han derimot hadde kun møtt en annen fra nettet før jeg kom på besøk. :)

Hilsen Adrena
 

7. Forøvrig må jeg si at Sukker har blitt svært bra nå og den klart beste datesiden jeg kjenner til. Fortsett det gode arbeidet! God påske.

Hilsen Hogne

8. Tusen takk for en knallfin side! Har truffet drømmegutten min her inne og har ikke hatt det så FINT på lenge! Kiler og kribler i magen hver eneste dag! ;)
Tusen takk igjen!
9. Tusen takk for hjelpen!! Jeg har funnet mannen i mitt liv på Sukker og er superlykkelig :-)

Hilsen vår68

10. Jeg traff nemlig drømmemannen etter 5 dager på Sukker og vi er nå kjærester. Så en stor takk til Sukker for at dere fins. Vet ikke om dette er rekord men det skjedde i lynets hastighet for meg.