Suksesshistorier og presseomtale

Sukker.no har blitt omtalt flere ganger i media, og vi får stadig positive tilbakemeldinger fra våre brukere. Mange sier de har funnet seg en kjæreste gjennom vårt system, og det overrasker oss ikke. Vi vet det fungerer!

Henvendelse fra pressen kan gjøres via support@sukker.no.

Sukker har det mest effektive sjekkesystemet noensinne. Prøv oss du også!

61. Har nemlig funnet meg gutten i mitt liv gjennom Sukker så nå anbefaler jeg denne siden til alle mine single venner, men for min del er tiden på Sukker over. Takk for svar og en spennende tid på Sukker :-)

Vennlig hilsen Marie-Therese

62. Jeg er blitt kapret av en sukker-mann og vi er blitt glade i hverandre. Til tross for stor avstand. Vi planlegger litt fremtiden, og nyter hverandre. Som to voksne mennesker vet vi nok begge hva som vil fungere og ikke. Vi benyttet sukker til å presentere, både egne interesser, ønsker og oss selv. Videre gav vi hverandre muligheten til å kryssjekke spørsmål både rundt matchtre osv. og som var viktig for den enkelte. Det var deilig å få avklart bak pc.en og ordene, før vi traff hverandre og snakket i telefon. Prosessen fortsatte med telefonkontakt, sms, og til slutt møttes vi på et nøytralt sted. Vi hygget oss virkelig sammen, og neste helg skal vi ha dager sammen ved mitt hjemsted.

Har nå kommet i den situasjon at sukker virker overflødig, og bes slettes fra kartoteket. Uten sukker hadde vi ikke funnet den dimensjonen et annet menneske kan tilføre oss. Det er ikke lett å finne partner i vår alder, men sukker er den jeg på vegne av oss begge vil takke for "funnet".

Hilsen Synnøve

63. Hi Just wanted to tell you that I think the web page is great! I joined this week and today I've been finding my way around the website. It is awesome! good job!

Regards, Philip

64. Takk for hyggelig mail, men jeg siden jeg allerede har funnet min drømmemann hos dere på Sukker har jeg ikke lenger behov for medlemskap!

Takk for hjelpen!
Kristine

65. Fra: perpe
Vi synes Sukker fortjener en stor bukett roser fordi de har ført oss sammen. Vi fikk en god match og var flere ganger inne på hverandres profiler uten å ta kontakt. Vi så også at den andre gjorde det samme. Da vi tok kontakt oppdaget vi fort at matchen som Sukker hadde gjort slett ikke var for god, snarere tvert i mot.

Gjennom de neste dagene og ukene oppdaget vi stadig flere likheter. Etter seks uker med daglig chatting i flere timer av gangen, ble vi enige om å møtes. Avstanden mellom Haugesund og Lillestrøm virket plutselig ikke så lang og var ingen uoverstigelig hindring etter som følelsene vokste. Vi tilbrakte drøyt 2 uker sammen og oppdaget at det vi hadde fortalt om oss selv stemte med virkeligheten, så møtet var over alle forventninger. Vi har selvsagt hatt våre uoverensstemmelser, men disse har vi greid å takle fordi vi begge ønsket det og kunne snakke med hverandre og ikke bare til hverandre. Dette har gjort oss mye tryggere på hverandre og at forholdet vil holde. Planer, drømmer og håp om veien videre har vi felles så nå krysser vi fingrene for at vi greier å takle også de videre uoverensstemmelsene som alltid vil dukke opp i et forhold.

Vi føler oss nå så trygge på hverandre at vi sletter våre profiler. Vi vil ønske lykke til for alle søkende sjeler på Sukker og sender en stor bukett blomster til Sukkers redaksjon.

Takk for oss.
Kaleigh og perpe

66. Nå skal dere få høre!

Jeg har nå surfet vel godt over ett år på noen dating sites, mest bare for nysgjerrighetens skyld. Jeg har ingen erfaring i dette fra før og tenkte at dette måtte være snarveien til suksess. Og det ble det!
Jeg har kun hatt kontakt med en dame før, men det ble aldri noe mer enn noen mailer. Ellers så syntes jeg at jeg hadde det bra også, som singel, så det hendte ikke så mye mer. Jeg stakk innom sidene av og til og jeg ble matched både her og der. Den siste profilen jeg la inn, og som ble liggende til sist (de går ut etterhvert) var den til Sukker.no. Husker ikke engang hvordan jeg kom meg ditt.
Men, i alle fall, så var det da en dame som tok kontakt med meg! Jeg hadde lagt inn et bilde og det gjorde utslaget, for å si det sånn. Jeg så selv ikke på noen profiler uten bilde. Hun dama takket for sist og skrev at hun gjenkjente shorta mi! JEG SKJØNNTE INGENTING!

Nå har det seg slik at jeg gikk på danseskole i samme periode, også en sikker kort for å treffe damer! Jeg hadde gjort dette da jeg var 18, så det visste jeg at kunne bli gøy. Der fikk jeg fast partner å danse med og vi fløy både hit og dit og hadde det flott.

Vi ble også invitert på et Ball, hvor jeg ble begeistret for en av deltagerne. Fikk henne som borddame og følgelig danset en dans med henne. Det skjedde ingenting av interesse mellom oss denne kvelden, spurte ikke om telefonnummer engang. Jeg skjønnte ikke at jeg synes det var noe spesielt med henne!
Slutten av historien er at VI FIKK NAPP BEGGE TO! PÅ FØRSTE FORSØK!!!!!! Vi datet, noe som vi var veldig fremmed for, og spiste på Ekebergrestauranten. Vellykket og nå er vi kjærester! ;=) Det viste seg at hun hadde forsøkt å finne ut hvem jeg var. Vi hadde med andre ord kjemien mange er ute etter, selv om vi ikke var klar over det selv.


SUKKER BRAGTE OSS SAMMEN IGJEN.

FLOTTE SAKER SUKKER!!!!

67. Hei Morten! Vi gifter oss i Spania med 60 gjester 14. september i år. Vi møttes på den første sukkerfesten på gamle studenten for snart tre år siden og har vært forelska siden. Tusen takk! Det er en fantastisk følelse å ha møtt sin sjelevenn :)

Hilsen Kristine og Erik

68. Jeg vil avslutte hos dere,har faktisk funnet meg en kjæreste her hos dere tusen takk for det!
69. Hei dere i sukker!!

Jeg fant min kjære på sukker etter få dager. Traff han etter 1 uke og vi har vært kjærester siden da og det er nå et 1/2 år siden. Måtte lukke profilen min etter 14 dager. Vi har det helt supert, dere har virkelig gjort nytten deres. Har anbefalt dere til andre.

Med vennlig hilsen
hjertis

70. Hei på dere

Da jeg er så heldig å ha truffet mannen i mitt liv(tror jeg)trenger jeg ikke lenger det. Det var ikke på sukker jeg traff han.

Men det bekjentskapet jeg har gjort med siden deres har hvert både seriøst og inspirerende. Hadde mange morsomme kommunikasjoner. Har anbefalt sukker til en veninne, og de er fremdeles på rosa skyer:-)

Lykke til videre og riktig god sommer.
Sommeren begynner nemlig til mandag da jeg starter ferien min tralala:-)

Faksimile fra VG+

Min nettjakt på kjærligheten

VG+, 1.april 2015

Faksimile fra Avisen Agder

Superdag i New York-studio

Avisen Agder, 8.januar 2014

Faksimile fra Dagbladet

Sukker.no inviterer deg til å gjøre som Ylvis og Rihanna

Dagbladet, 21.oktober 2013

Faksimile fra Adressa.no

Sukker.no fikk Stargate-date for 435.000

Adressa.no, 21.oktober 2013

Faksimile fra NRK

Betaler 435 000 kroner for studiotid med Stargate

NRK.no, 21.oktober 2013

Faksimile fra Dagbladet

Blander religion og nettdating

Dagbladet, 15.mars 2013

Faksimile fra NRK

Vi vil ha kåtskap og komikk

NRK.no, 19.mars 2012

Faksimile fra NRK

Sukker.no og Sukkerfesten på NRK Puls

NRK.no, 19.mars 2012

Faksimile fra NRK

Tok med seg «blind date» i studio

NRK.no, 1.mars 2012

Faksimile fra Dagbladet

Ikke vær for ærlig og nøy deg med et halvgodt bilde

Dagbladet, 9.februar 2012

Faksimile fra VG

Våg å elske igjen!

VG, 7.desember 2011

Faksimile fra Dagbladet

Slik finner du drømmepartneren

Dagbladet, 8.juli 2011

Faksimile fra Dagbladet

Jakten på kjærligheten

Dagbladet, 17.juni 2011

Faksimile fra Dagbladet

Katteprat skapte søt musikk

Dagbladet, 29.mai 2011

Faksimile fra Dagbladet

Unngå datingfella

Dagbladet, 22.mars 2011

Faksimile fra Dagens Næringsliv

Sukkerbomben

Dagens Næringsliv, 19.mars 2011

Faksimile fra Dagens Næringsliv

Sukker i bitter krangel

Dagens Næringsliv, 14.februar 2011

Faksimile fra Dagbladet

Surfet i mål

Dagbladet Magasinet, 24.juni 2010

Aftenposten

Søker kjærligheten på singlefest

Aftenposten, 19.juni 2008

Faksimile fra Det Nye

Eldorado for single!

Det Nye, 1.november 2008

Dagbladet 02. September 2006

Farlig flørt

Dagbladet, 2.september 2006

NRK P1 31. August 2006

[LYD] - Pepper og pasjon

NRK P1, 31.august 2006

Aftenposten 22.05.2006

18 passende, unge menn

Aftenposten, 22.mai 2006

Klikk.no 21. April 2006

De singles sukkerparadis

Klikk.no, 21.april 2006

Woman 4. April 2005

Mannen i ditt liv - er han nærmere enn du tror?

Woman, 4.april 2005

Dagbladet 20. September 2004

Kjærlighet - med datahjelp

Dagbladet, 20.september 2004

Dagbladet 16. September 2004

Singel-Møyfrids m@nnejakt

Dagbladet, 16.september 2004