Tjenester vi tilbyr

Profilutfylling

Vi har lagt ned mye arbeid for at du skal få gitt en så informasjonstett beskrivelse av deg som mulig og samtidig svare på færrest mulig spørsmål. Ettersom vi mennesker er sammensatte, trenger vi likevel 70 spørsmål til dette. Vi bruker den samme relasjonsprofilen til å fortelle deg hvem som passer deg best på våre store fester.

Matchliste med avansert søkefunksjonalitet

På bakgrunn av relasjonsprofilen din matcher vi deg mot titusenvis av andre brukere og etter fem minutter vet du hvem som passer deg best i kongeriket! Med søkemotoren kan du konsentrere søket ytterligere samt se personer i ditt nabolag på kart hvis de velger å vise bodsted.

Matchtre og horoskop

Fra matchlisten kan du trykke deg videre inn på hver enkelt person og få opp en matchtekst eller en vurdering over hva som blir problemfritt og hva som kan bli vanskelig hvis det blir dere. I tillegg får du et oversiktlig matchtre hvor alle de 70 spørsmålene er representert og du kan kjapt se hvilke områder som matcher bra og hvilke som ikke matcher.

Profilbilder og fotoalbum

Etter at profilen er opprettet anbefaler vi at du laster opp et profilbilde og noen albumbilder. Hvis du har mange bør de være forskjellige. Unngå for mange like selfies. Profilen din blir sett av mest av de som har deg høyt på listen sin og som derfor passer deg bra.